Menu Color:
Main Color:
Käyttäjätunnus esim: Virtanen Ville
Salasana esim: 000999
  Kirjautumisohjeet

Myy, osta vai vaihda tavaroita ja palveluja Torilla!

Ilmoituksen jättäminen edellyttää voimassa olevaa Juoksijan, Hiihdon, Kunto & terveyden tai Pyöräily+Triathlonin tilausta. 

 

Ohjeet

Tori on juoksun, hiihdon, pyöräilyn ja triathlonin harrastajien kauppapaikka. Torilla voi myydä, ostaa tai vaihtaa tavaroita ja palveluja. Torilla voit myydä esimerkiksi juoksukenkiä, monoja, suksia, pyöriä, mittareita ja osallistumisoikeudet tapahtumiin. Osto- ja myynti-ilmoituksen jättäminen vaatii kirjautumisen Juoksija-kortin tiedoilla.

Toimi näin

Kirjaudu sisään Juoksija-korttitunnuksillasi. Varmista, että tilaajatiedoissasi on nykyinen sähköpostiosoitteesi, koska saat mahdollisen kauppakumppanin yhteydenotot siihen. Sähköpostiosoitetta ei tarvitse laittaa myynti-ilmoitukseen, jolloin se ei päädy asiattomaan käyttöön.

Valitse ”Jätä uusi ilmoitus” ja täytä ilmoituksen tiedot. Voit lisätä kuvan esim. myytävästä tuotteesta. Kuvan maksimi koko on 1MB ja kuvan tallennus muoto voi olla jpg, tif, png, bmp tai pdf.  Kuva skaalataan automaattisesti max. 600px leveäksi.
Voit poistaa ilmoituksen, kun tuote on myyty. Ilmoitus on esillä 2 kuukautta, jonka jälkeen se poistuu automaattisesti.

Tiedustelut palvelun käytöstä tilaukset@juoksija-lehti.fi tai 09-4342040. 

 

 
Lisaa  Lisaa   

20.4.2017
Anna ilmoitukselle otsikko... Brooks juoksukengät
Hinta: 70,00 €
Anna ilmoituksen sisältö...Myydään uudet vuoden 2017 mallia olevat Brooks juoksukengät, käytännössä uudet, juuri sisäänajetut. Miesten Brooks Launch4 malli ja koko: US 10,5 (EUR 44,5) Sopii esim. maratonkengiksi. Uutena 119eur. kuitti tallessa. Hinta nyt 70eur, koska ovat uudet.

Olisi myös vuoden 2016 mallia olevat hyväkuntoiset, uudenveroiset Nike zoom pegasus tossut,myös miesten mallia ja koko sama US 10,5. Jääneet käyttämättä myös kun eivät istuneet jalkaani. Hinta 40 eur.